Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز اعلام کرد که بعد از چهار ماه وقفه، کره جنوبی در ماه جاری میلادی اولین محموله از میعانات گازی خود را از ایران دریافت می‌کند.

به گزارش ایرنا، این خبرگزاری با اشاره به مصاحبه با یکی از مقامات ارشد کره جنوبی نوشته است که یکی از خریداران نفتی در کره جنوبی طی ماه ژانویه حدود دو میلیون بشکه میعانات گازی از ایران دریافت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران که در ماه نوامبر 2018 میلادی اعلام شد ، این اولین محموله واردات نفتی کره جنوبی از ایران است.

محموله وارداتی کره جنوبی از ایران در دو بخش صورت می‌گیرد، که بخش اول 960 هزار تن میعانات گازی در قالب نفت سبک است که معمولاً با ترکیب گاز طبیعی تولید می‌شود و انتظار می‌رود این محموله در هفته جاری در بندر اینچئون (Incheon) تحویل داده شود و محموله دوم 990 هزار تنی است که برای تحویل در اواخر ماه جاری میلادی به کره جنوبی برنامه ریزی شده است .

پیش از این نیز «کیم جون» مدیر اجرایی شرکت پالایشگاهی «اس کی اینووِیشن» کره جنوبی تأیید کرده بود که این کشور واردات نفت خام از ایران را تا کمتر از یک ماه دیگر از سر می‌گیرد.

او روز جمعه گذشته اعلام کرد، سئول هم اکنون با ایران درباره محموله وارداتی نفت خام سرگرم مذاکره است و اواخر ماه ژانویه یا اوایل فوریه نفت خام ایران وارد کره جنوبی خواهد شد.

در ماه نوامبر سال میلادی گذشته، دولت آمریکا بعد از آن که از اعمال کامل تحریم هایش علیه ایران به ویژه در حوزه فروش نفت به خاطر نیاز همپیمانانش به واردات نفت ایران ناامید شد، هشت کشور را از جمله کره جنوبی از همراهی با خود در تحریم معاف کرد.

کره جنوبی چهارمین وارد کننده بزرگ نفت خام در جهان است و در کنار چین و هند، از مشتریان مهم نفت ایران به شمار می‌رود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کره جنوبی نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۱۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، پرواز با وسیله نقلیه شخصی هم اکنون به سرعت در حال پیشرفت است زیرا فناوری های جدیدی توسعه یافته اند. مرحله بعدی صنعت پروازهای شخصی به زودی آغاز می شود که شامل تولید نسخه ای از این نوع هواپیما است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی هنگامیکه «فهرست جهانی هواپیماهای برقی عمود پرواز» (World eVTOL Aircraft Directory) اعلام شد، فقط تعداد کمی هواپیمای برقی با این مشخصات ثبت شده بودند. اکنون ۸ سال از آن تاریخ گذشته و بیش از هزار طرح اولیه هواپیمای برقی عمود پرواز ثبت شده اند.

بسیاری از هواپیماهای جدید قرار است در ۳۶ ماه آینده عرضه شوند اما به نظر می رسد شرکت Pivotal Helix زودتر از بقیه بازار را تصاحب کند. این شرکت قصد دارد به زودی ارسال محموله های نخستین هواپیمای برقی عمودپرواز تجاری خود را آغاز کند.

نخستین مرحله تحویل هواپیماهای برقی عمودپرواز این شرکت در ماه جولای سال جاری انجام می شود. البته فروش تجاری محصولات این شرکت از اکتبر ۲۰۲۳ میلادی آغاز شده و آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا ۴ هواپیما و همراه ۲ شبیه ساز پرواز را سفارش داد که در فوریه ۲۰۲۴ میلادی تحویل شدند.

این آزمایشگاه هم اکنون مشغول ارزیابی پتانسیل هواپیمای برقی عمود پرواز مذکور برای طیف وسیعی ازماموریت ها از جمله نظارت، عملیات نیروهای مخصوص، تامین ذخایر برای مناطق دور افتاده و عملیات های نجات است.

این یکی از طرح های مربوط به خودروهای عمودپرواز است که تحت بررسی آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا قرار دارند. شرکت مذکور بخشی از نقشه مسیر توسعه محصول خود را منتشر کرده که شامل یک نسخه ۲ نفره از هواپیمای عمود پرواز هلیکس با ۱۲ پروانه (به جای هلیکس ۸ پروانه ای در حال تولید) و یک نسخه با قابلیت حمل بار ۴۵۰ بار یا فرد به طور خودران است.

هواپیمای برقی عمود پرواز این شرکت با بهای ۱۹۰ هزار دلار، نسبت به هلی کوپترهای معمول ارزان تر است.

کد خبر 6096273 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر