Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج نظرسنجی اخیر «هیل هریس» نشان داد که سطح محبوبیت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ایالت‌های غرب میانه رو به کاهش است.

بر اساس یک نظرسنجی که در ماه فوریه سال جاری میلادی انجام شد، ۴۰ درصد شرکت کنندگان در ایالت‌های غرب میانه اعلام کردند که از عملکرد رئیس جمهور آمریکا رضایت دارند. این در حالی است که این رقم در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی ۴۷ درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی همچنین نشان داد سطح نارضایتی مردم در ایالت‌های غرب میانه از عملکرد ترامپ در ماه فوریه سال جاری میلادی به ۶۰ درصد افزایش یافته است. سطح نارضایتی مردم از عمکرد ترامپ در ماه ژوئیه سال گذشته میلادی ۵۳ درصد بود.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داد سطح محبوبیت ترامپ در ایالت‌های جنوبی آمریکا هم با کاهش همراه بوده است. در ماه ژوئیه ۵۲ درصد شرکت کنندگان در بخش‌های جنوبی اعلام کردند از عملکرد ترامپ رضایت دارند. این در حالی است که این رقم در ماه فوریه سال جاری میلادی به ۴۶ درصد کاهش یافته است. سطح نارضایتی مردم از عملکرد ترامپ هم به ۵۴ درصد در ماه گذشته میلادی رسیده بود.

ایالت‌های غرب میانه آمریکا شامل ایلینوی، ایندیانا، میشیگان، اوهایو، ویسکانسین، آیووا، کانزاس، مینه سوتا، میسوری، نبراسکا، داکوتای شمالی و داکوتای جنوبی است. ایالت‌های جنوبی هم شامل دلاور، واشنگتن، فلوریدا، جورجیا، مریلند، کارولینای شمالی، ویرجینیا، آلاباما، کنتاکی، میسی سی پی، تنسی، آرکانزاس، لوئیزیانا، اوکلاهما، تگزاس است.

شایان ذکر است، در این نظرسنجی ۱۰۰۰ نفر شرکت کردند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رئیس جمهور آمریکا رئیس جمهور رئیس جمهور آمریکا واشنگتن نارضایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۴۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا

به گزارش قدس آنلاین طلا در معاملات روز جمعه در بحبوحه کاهش سود اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و ضعف دلار حدود ۲۳۰۰ دلار معامله می‌شود. تاجران در حال بررسی اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه در مورد ثابت نگه داشتن نرخ بهره هستند.

قیمت هر انس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم بدون تغییر به ۲۳۰۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شرکت کنندگان بازار انتظار سیاست‌های سختگیرانه‌تری را از سوی فدرال رزرو آمریکا داشتند، اما این بانک نرخ بهره را ثابت نگه داشته است.

جروم پاول در اظهارات خود در روز چهارشنبه گفت تا زمانی که مطمئن نشوند نرخ تورم به سمت هدف ۲ درصد کاهش می‌یابد، پایین آوردن نرخ بهره درست نیست.

وی اضافه کرد هنوز هیچ اطمینانی نسبت به روند کاهشی تورم به وجود نیامده است، بنابراین در هر اجلاس در مورد نرخ بهره تصمیم گیری خواهد شد.

فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ ثابت نگه دارد. بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

شاخص دلار هم ۰.۲۳ پایین آمده و به ۱۰۵.۳۹ رسیده است که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره امروز با ۰.۴۷ درصد افزایش به ۲۶ دلار و ۹۶ سنت رسید. پلاتین هم با ۰.۴۰ درصد افزایش ۹۵۸ دلار و ۵۶ سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/۶۳

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند